Cine News

Το comeback του Τζέρεμι Ρένερ: Πρώτο teaser της 3ης σεζόν του «Mayor of Kingstown»

Η σειρά του Τέιλορ Σέρινταν επιστρέφει τον Ιούνιο.

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2024

Ο Τζέρεμι Ρένερ επιστρέφει στον ρόλο του Mike McLusky στο πρώτο teaser -trailer της τρίτης σεζόν του «Mayor of Kingstown», που κυκλοφόρησε και σηματοδοτεί την πρώτη εμφάνιση του ηθοποιού μετά το σχεδόν θανατηφόρο ατύχημα που είχε την Πρωτοχρονιά του 2023.

Ο Ρένερ επέστρεψε στα γυρίσματα ένα χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, όταν παρασύρθηκε από εκχιονιστικό μηχάνημα 14.300 κιλών στο σπίτι του στο Reno της Νεβάδα, στην προσπάθεια να σώσει τον ανιψιό του. Έσπασε 38 οστά και υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις. Ο θώρακάς του «ξαναχτίστηκε» με μέταλλο, μεταλλικές πλάκες τοποθετήθηκαν στο πρόσωπό του προκειμένου να στηριχθεί η οφθαλμική κόγχη, όπως και ράβδοι τιτανίου στο ένα πόδι του.

Όταν μετά από μήνες εντατικής αποθεραπείας επέστρεψε στο πλατό, ο πρωταγωνιστής της σειράς δήλωσε ότι έχει άγχος. «Ελπίζω να πετύχει και να μπορέσω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να τα καταφέρω για την παραγωγή μας και κυρίως για τους φαν», έγραψε στο Instagram.

Το τρέιλερ, στο οποίο ακούγεται ο Ρένερ με voiceover, τον δείχνει να επιστρέφει στα καθήκοντα του όταν «μια σειρά εκρήξεων συγκλονίζει το Kingstown και τους πολίτες του, ενώ ένα νέο πρόσωπο της ρωσικής μαφίας εγκαθίσταται στην πόλη και ένας πόλεμος ναρκωτικών μαίνεται εντός και εκτός των τειχών της φυλακής. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ένα γνώριμο πρόσωπο από το παρελθόν του απειλεί να υπονομεύσει τις προσπάθειες του δημάρχου να διατηρήσει την ειρήνη μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών».

Η τρίτη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουνίου στις ΗΠΑ και τον Καναδά και θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου στο Paramount+.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close